Telefon +48 814 732 121

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ochrona danych osobowych

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), dalej RODO, informuję, że:

1. Administratorem danych osobowych jest: AluGlobal s.c. Artur Pyła, Paulina Chemperek, ul. Gospodarcza 29. 20-819 Lublin, NIP 712-332-04-38, REGON 365599787

2. Dane osobowe przetwarzane będą w celu sporządzenia oferty, wykonania umowy oraz obsługi gwarancyjnej, na podstawie Art. 6 ust. 1 b) RODO. Podanie danych osobowych jest warunkiem sporządzenia takiej oferty i/lub zawarcia umowy i jest dobrowolne. W razie niepodania danych osobowych nie zostanie sporządzona oferta i/lub nie zostanie zawarta umowa.

3. Dane osobowe mogą być przekazywane w celu realizacji umowy do podmiotów trzecich, takich jak:
a) producent oferowanych towarów;
b) współpracujące z Administratorem firmy montażowe;
c) biuro rachunkowe prowadzące księgowość administratora

4. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat.

5. Osobie, której dane dotyczą, przysługują następujące uprawnienia:
a) prawo do informacji,
b) prawo dostępu do danych osobowych,
c) prawo do sprostowania lub uzupełnienia niekompletnych danych osobowych,
d) prawo do usunięcia danych osobowych tj. prawo do „bycia zapomnianym”,
e) prawo do ograniczenia przetwarzania,
f) prawo do bycia powiadomionym o sprostowaniu lub usunięciu danych lub o ograniczonym ich przetwarzaniu,
g) prawo do przenoszenia danych osobowych,
h) prawo do sprzeciwu,
i) prawo do tego, by nie podlegać profilowaniu.

6. W przypadku, gdy udzielono zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Administratora, przysługuje Państwu prawo do odwołania tej zgody w dowolnym momencie i w dowolnej formie.

7. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.

8. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.